FOLLOW US ON

Nagrada za kvalitet

Nagrada za kvalitet u ugostiteljstvu

0
(0)

Nagrada za kvalitet u ugostiteljstvu

Sigurni smo da se svi preduzetnici osećaju kao da su u borbi sami protiv svih. Ali ono što nemaju u vidu je da njihov rad i trud neko i posmatra, promatra, vaga i prati.

Nama je pripala velika čast da budemo nagrađeni prestižnom nagradom „Kapija Uspeha“. Privredna komora Vojvodine, za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2017. godini. Nagrada se dodeljuje 26. godina za redom. Ove godine je naš laureat Ana Jovanovic, ispred Салаш Исаилови – Salaš Isailovi, primila nagradu na svečanoj dodeli u Kongresni centar Master. Tu svečanost je ispratila naša RTV Vojvodina pa pogledajte kako je bilo na dodeli nagrada.

Zahvalnica

Ovom prilikom bismo želeli da se zahvalimo Agencija Za Ruralni Razvoj Grada Sremska Mitrovica na stručnoj podršci. Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica na promociji. Секретаријат За Привреду kao i svima drugima koji su nam pomogli na našem putu do uspeha. Pozvali bi sve zainteresovane za buduću saradnju da nam se jave ili dođu lično. A sve ostale hedoniste bismo pozvali da nas posete i potvrde nam da li smo opravdali nagradu 🙂

 

Ako vam se svideo post dajte mu ocenu 🙂

Kliknite na zvezdicu da ocenite!

Prosecna ocena 0 / 5. Broj ocena: 0

Nema jos uvek ocene. Budite prvi da ocenite post!