FOLLOW US ON

Istorija Salaša

Salaš „Isailovi“ se nalazi kod Sremske Mitrovice, na svega 5 km od centra grada a sagrađen je 1965 godine. Postojanje Salaša je i pre 1965. godine i nalazio se uz obalu reke Save, međutim je zbog izgradnje privrednog kompleksa morao biti izmešten sa te lokacije.

Zašto Isailovi? Nećete često čuti ovo prezime ali u ovom slučaju to je „špicname“ za porodicu Jovanović. Iz arhiva Srema i crkvenih knjiga smo uspeli da nađemo podatke o našem pretku Isailu koji je bio sveštenik iz Grčke, a dobio parohiju da služi u Sremskoj Mitrovici. Tu se nakon nekog vremena razmonašio i oženio sremicu. Od pra pra pra dede Isaila kreće loza Jovanovića poznatijih kao Isailovi.

Opšte informacije

Za sve vrste poseta potrebna je prethodna najava. Salaš NIJE restoran i ne radi po restoranskom principu. Isključivo radimo po prethodnom dogovoru ili najavi posete najmanje jedan dan ranije. Takođe minimalna grupa je 10 osoba.

Ovim želimo da sačuvamo prednosti koje Salaš pruža a to su svakako autentična atmosfera, privatnost i izolovanost od gradske zbrke.

Kapacitet

U zatvorenom delu 35 mesta za goste a optimalno 100 gostiju zajedno sa otvorenim delom

Podijum

Dosta prostora za goste da igraju ili postavljanje podijuma

Projektor

Za potrebe gostiju i ostvarenje njihovih ideja imamo projektor po potrebi

Parking

Obezbeđen parking za sve goste ispred salaša

IZ MEDIJA

Srećna Srbija - TV Prva

Gostovanje ekipe TV Prva i emisije Srećna Srbija sa Jelene Bobić Mojsilović. Pogledajte kako je to izgledalo kad su nam oni bili u gostima.

Lepse od Pariza

Ekipa televizije AgroTV je napravila celu jednu epizodu posvećenu našem salašu. Pogledajte kako su nas oni videli i predstavili

„Put ka vrhu“ nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“

Ova nagrada se dodeljuje od 2000. godine zahvaljujući Media Invent, Univerzitet Novi Sad i Privredna komora Vojvodine.
Svako priznanje nam daje novu energiju da nastavimo dalje na tom putu ka vrhu!

Nagrada za kvalitet u ugostiteljstvu

Nama je pripala velika čast da budemo nagrađeni prestižnom nagradom „Kapija Uspeha“ od strane Privredna komora Vojvodine, za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2017. godini. Nagrada se dodeljuje 26. godina za redom a ove godine je naš laureat Ana Jovanovic, ispred Salaša Isailovi, primila nagradu na svečanoj dodeli u Kongresni centar Master.

Jutro sa Jovanom i Srđanom

U poseti nam je bila PrvaTV i emisija Jutro sa Jovanom i Srđanom kao i mnogi naših prijatelji 🙂

TV Prva emisija 150 minuta u poseti Isailovima

U gostima su nam bili sa televizije Prva i Emisija 150 minuta. Danilo je stekao nove prijatelje a Isailovi su imali svašta da kažu na različite teme 🙂 Pogledajte!

Radio Televizija Vojvodina - Život po Meri

U obilasku Sremske Mitrovice ekipa Radio Televizije Vojvodina je obišla i Salaš „Isailovi“ kao nezaobilaznu turističku ponudu grada. Duh starih salaša je ovde potpuno očuvan.

Top Srbija - Sajam Turizma 2015

Debitovali smo na Sajmu Turizma 2015 godine na poziv Turističke Organizacije Grad Sremska Mitrovica, kao jedini Salaš ovog tipa, na šta smo se rado odazvali. Tom prilikom smo dali i intervju za magazin Top Srbija – Najbolje iz Srbije, koji možete pročitatu na ovom linku.

Lokacija / Kontakt

Nalazimo se kod Sremske Mitrovice, 70 km od Beograda ili 50 minuta vožnje, 50 km od Novog Sada ili 55 minuta vožnje a u neposrednoj blizini auto puta E70.

Adresa: Rumski Drum BB, Sremska Mitrovica

Kontakt telefon: +381 65 55 06 929

Mail: salasisailovi@gmail.com